Bouwbedrijf Zoetermeer

Kies voor de echte vakspecialisten in Zoetermeer

Bent u van plan om contact op te nemen met een bouwbedrijf in Zoetermeer? Neem contact op met ons en wij zullen u laten zien dat kwaliteit altijd gegarandeerd kan worden voor ieder project.  Of het nu gaat om een verbouwing of de bouw van een nieuwe woning. Breedijk Bouw beschikt over de nodige ervaring om alle projecten met een succes af te kunnen ronden. Niet alleen kunnen wij u voorzien van een deskundig advies, maar ook een geheel vrijblijvende offerte behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij kunnen voor uw project in Zoetermeer alles tot in de puntjes regelen. Zo kunt u bij ons rekenen op een partner, die ook achter eventuele vergunningen en materialen aan gaat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreide constructie tekeningen en weet u bij ons altijd vooraf waar u aan toe bent.

Ga voor een uitgebreide dienstverlening

Met een uitgebreide dienstverlening hebben wij door de jaren heen al heel wat klanten van dienst mogen zijn. Uiteraard willen wij u in Zoetermeer ook graag als klant verwelkomen bij ons aannemersbedrijf. Als totaalpartner kunnen wij uw project in Zoetermeer optimaal verzorgen. Nieuwbouw of opknappen van uw bestaande woning, we doen het allemaal. Ons werk zit er dan ook pas op als wij alles nauwkeurig en vooral naar tevredenheid bij u op kunnen leveren. Als u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben is het uiteraard mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Om u alvast een idee te geven van de diensten die wij voor u op het gebied van de bouw kunnen verzorgen hebben wij hieronder echter alvast een klein overzicht voor u beschikbaar gesteld.

  • Nieuwbouw
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouw
  • Renovatie

Zoetermeer

Wij zijn gecertificeerd als bouwgarant aannemer

Uiteraard zijn wij er heel trots op om ons een bouwgarant aannemer te mogen noemen. Met deze naam kunnen wij u in Zoetermeer de garantie van vakmanschap en kwaliteit garanderen. Om als bouwgarant aannemer gecertificeerd te kunnen worden zijn uiteraard de nodige diploma’s vereist. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij al deze diploma’s bezitten en u voor uw project in Zoetermeer dus uitstekend bij ons terecht kunt. Wanneer u nog een bouwer voor uw aanbouw of dakkapel zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactmogelijkheden

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben kunt u uiteraard eenvoudig contact met ons opnemen. Een renovatie in de planning of wilt u dakkapellen laten plaatsen? U kunt ons op werkdagen altijd telefonisch contacteren over uw project in Zoetermeer. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of ons te mailen. Wilt u meer weten voor uw project in Zoetermeer? Laat het ons vandaag nog weten en wij staan direct voor u klaar.