Nieuwbouw

Woningbouw

Heeft u nieuwbouw plannen?
Wij willen graag uw partner in het bouwproces worden.
Wij werken met diverse architecten samen en kunnen u vanaf de ontwerpfase tot en met de afwerking van uw woning van dienst zijn, ook wel een turn-key project genoemd.
Wij gaan graag in op een uitnodiging voor een aanbesteding, of het maken van een vrijblijvende offerte.
Door de 35 jaar ervaring in de bouw van diverse soorten nieuwbouw woningen, zoals 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande villa’s kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs bieden.
www.bouwgarant.nl

Foto’s

Verbouwing

Breedijk Bouw is ook voor de verbouwing van uw bedrijfspand de ideale partner.
Ook voor werkzaamheden zoals: herindeling van ruimtes, uitbreiding van de opslag, (overhead)deuren en ramen, screens en rolluiken en groot en klein onderhoud kunnen wij dankzij onze jaren lange ervaring geheel in goede banen leiden. Daarnaast kan alleen de BouwGarant-aannemer de VerBOUWgarantie aanbieden. Hiermee bent u beschermd tegen de financiële risico’s van uw verbouwing en verzekerd van een zeer hoge kwaliteit.

nieuwbouw

Utiliteitsbouw

In opdracht van ondernemers en ontwikkelaars bouwt Breedijk Bouw diverse soorten bedrijfspanden. Waaronder: showrooms, fabrieken, winkels en diverse typen gebouwen in de agrarische sector. Door de aanwezige ervaring in dit soort werk kunnen wij dit van het begin tot eind in goede banen leiden. Dankzij de BouwGarant certificering voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en zekerheid. Wij als BouwGarant-aannemer beschikken over de juiste diploma’s en de noodzakelijke verzekeringen. Afspraken worden zwart op wit vastgelegd en eventuele klachten worden via een standaard klantvriendelijke procedure afgehandeld.
www.bouwgarant.nl

Afbeeldingen