Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen?

Bent u van plan om een nieuwbouw woning of bedrijf neer te laten zetten? Neem contact op met ons bouwbedrijf en u zult ontdekken wat wij allemaal op het gebied van nieuwbouw voor u kunnen betekenen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een brede dienstverlening en een hoogwaardige service. Breedijk Bouw is er voor particuliere en zakelijke klanten voor het verzorgen, verbouwingen, dakkappellen, aanbouw of renovatie. Als u kiest voor ons bedrijf, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Allereerst zullen wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn om nieuwbouw te gaan zetten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en zullen wij voor uw project een offerte op maat uitbrengen. Bij ons kunt u ervanuit gaan dat u altijd geholpen kunt worden tegen scherpe tarieven. Wij zullen uiteraard zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en dat alles kwalitatief zal worden afgehandeld.

Kies voor een goede service

Als wij als bouwbedrijf voor uw project gecontacteerd worden zullen wij dus altijd eerst uw project bekijken. Op basis van de vele mogelijkheden die wij voor nieuwbouw te bieden hebben zullen wij een offerte aanbieden en ervoor zorgen dat u vooraf op de hoogte bent van de kosten die nieuwbouw met zich meebrengt. Om een goede service te kunnen garanderen zullen wij ervoor zorgen dat het totaalplaatje geregeld wordt. Dit begint uiteraard bij een advies, maar ook de nodige vergunningen kunnen door ons voor u aangevraagd worden. Wij kunnen alles voor u regelen zonder dat u met veel verschillende partijen contact dient te hebben. Op deze manier heeft u dus slechts één aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent.

Nieuwbouw

Mocht u speciale wensen hebben voor uw nieuwbouw project, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u als Bouwgarant aannemersbedrijf altijd optimaal van dienst zijn op meerdere gebieden. Hieronder nog een keer een overzicht van de projecten die wij voor u kunnen verzorgen.

  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouw
  • Renovatie

Neem contact op

Voor alle diensten die wij voor nieuwbouw voor u kunnen verlenen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u allereerst voorzien van een advies en op basis van uw wensen een scherp geprijsde offerte uitbrengen. Contact opnemen kan door te bellen of mailen. Daarnaast kunt u voor nieuwbouw uiteraard ook ons contactformulier invullen. In alle gevallen kunt u rekenen op een snelle afhandeling en vooral een medewerker die u klantvriendelijk te woord zal staan.