Aanbouw

Creëer meer woonruimte

Heeft u een huis gekocht en bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat deze ruimte voor u kan creëren. Breedijk Bouw is bij uitstek het bedrijf dat u voor aanbouw kun kunt schakelen. Wij beschikken uiteraard over de nodige ervaring en zijn als bouwgarant bedrijf gecertificeerd om zo kwaliteit te kunnen garanderen. Een aanbouw kan natuurlijk op verschillende manieren gezet worden op basis van uw eigen wensen. Wij zullen u voorzien van een passend advies en vooraf een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Op deze manier weet u bij Breedijk Bouw altijd vooraf wat de kosten zullen zijn. Bovendien kunt u direct zien voor welke scherpe tarieven wij eventueel bij uw project aan het werk kunnen gaan. Een aanbouw hoeft dus nooit duur te zijn. Wij zijn er als bedrijf natuurlijk niet alleen voor particulieren. Ook ondernemers kunnen namelijk bij ons terecht om tegen scherpe tarieven een aanbouw te laten zetten.

Kies voor een uitgebreide serviceverlening in aanbouw

Om u uitstekend van dienst te kunnen zijn hebben wij ook voor uw aanbouw natuurlijk de beste service beschikbaar. Niet alleen kunt u rekenen op een goede kwaliteit van zetten, maar ook alles zal voor u uitstekend geregeld worden. Mocht het nodig zijn dat er een eventuele vergunning aangevraagd moet worden, dan zullen wij dit voor u regelen. Uw project kan dus van A tot Z geregeld worden zonder dat u zichzelf ergens zorgen over zal moeten maken. Bovendien heeft u één aanspreekpunt en weet u exact wat u van ons kunt verwachten. Om met een aanbouw extra ruimte in uw woning te creëren zijn er natuurlijk meerdere opties.

Aanbouw

Over de verschillende opties kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zullen daarbij onze uiterste best doen om de totaaloplossing aan u voor te leggen. Veel klanten gingen u al voor en hebben door ons een aanbouw laten zetten. Ook u kunt bij ons terecht en rekenen op een snelle, maar toch professionele afhandeling. Neem voor onderstaande projecten daarom snel contact met ons op.

  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouwen
  • Renovatie

Neem contact op voor een aanbouw op maat

Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden voor aanbouwen is het uiteraard raadzaam om contact met ons op te nemen. U kunt ervanuit gaan dat wij uw vraag altijd snel en vakkundig zullen beantwoorden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact opnemen om allereerst een advies en een vrijblijvende offerte op te vragen. U kunt ons bereiken door te bellen, maar mailen of het contactformulier invullen is ook een optie. Laat ons vandaag nog weten wat voor aanbouw u wilt laten plaatsen en wij zullen alles voor u in gang gaan zetten.