Renovatie

Uw huis vakkundig laten opknappen

Is uw huis toe aan wat onderhoud en wilt u een renovatie uit laten voeren? Wij hebben alles in huis om uw renovatie succesvol te laten verlopen. Als u kiest voor Breedijk Bouw, dan krijgt u alle mogelijkheden om uw huis professioneel aan te laten pakken. Bij ons kunt u uiteraard altijd rekenen op de nodige ervaring. Bovendien zijn wij gecertificeerd als een Bouwgarant bouwbedrijf en hebben wij alle diploma’s in huis om kwaliteit te kunnen garanderen. Dat u bij ons aan het juiste adres zit kunnen wij laten zien door middel van ons portfolio. Veel klanten zijn u al voorgegaan en zijn bij ons voor een renovatie terecht gekomen. Bij ons kunt u dan ook altijd eerst rekenen op een vrijblijvend advies en is het ook mogelijk om eventueel een constructieve tekening te laten maken. Op basis van uw project zullen wij vooraf een offerte op maat aanleveren. Wij kunnen u dus altijd vooraf laten weten wat de kosten voor uw project zullen gaan zijn.

Renoveren met de beste service

Ondanks het feit dat er bij renovatie niet altijd vergunningen nodig zijn kunnen wij u toch op het gebied van vergunningen een service aanbieden. Om u heel wat werk uit handen te nemen zullen wij namelijk eventuele nodige vergunningen aanvragen. Daarnaast zullen wij uw project uiteraard geheel van begin tot eind regelen en bent u op die manier zeker van een partij die al uw zorgen uit handen zal nemen. Wij laten u exact weten waar u aan toe bent en u hoeft alleen maar te communiceren met één aanspreekpunt. Als u door ons een renovatie uit wilt laten voeren zijn ook speciale wensen natuurlijk te vervullen.

Renovatie

Onze diensten

U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via de aangegeven wegen. Als u wilt weten wat wij allemaal naast renoveren nog uit kunnen voeren, vindt u hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouwen
  • Renovatie

Contact opnemen met ons

Belangrijk is dat u contact met ons opneemt als u meer wilt weten. Wij hebben namelijk alles in huis om uw renovatie gegarandeerd succesvol af te kunnen ronden. Contact opnemen kan op verschillende manieren. U kunt ons bellen, maar ook het contactformulier op onze website kan ingevuld worden. Daarnaast is het uiteraard ook een mogelijk om ons rechtstreeks een mail te sturen. Voor uw renovatie kunt u altijd snel contact opnemen. Bovendien zullen wij u niet alleen snel, maar ook klantvriendelijk te woord staan.