Plameco plafonds

Ruime plafondkeuze

Een plafond waar u van opkijkt. Toe aan een nieuw plafond, maar ziet u op tegen de rommel ? Dan heeft PLAMECO de ideale oplossing voor u. Het PLAMECO-plafond wordt vlak onder uw bestaande plafond aangebracht, doorgaans binnen 1 dag. Grote meubels kunnen blijven staan.

Een PLAMECO-plafond betekent gemak en precies de sfeer ie u graag wilt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: van klassiek tot strak modern, altijd passend bij uw interieurwensen. En afgewerkt tot in het detail. Kortom, een plafond waar u van opkijkt.

Ideaal voor elke ruimte

PLAMECO-plafonds voldoen aan alle gestelde normen en eisen. Het is een lichtgewicht plafond van hoogwaardige kunststof, dat bestand is tegen droogte, koude en warmte en bovendien vochtbestendig is. Deze eigenschappen garanderen een minimum aan onderhoud. Dankzij dit unieke materiaal zijn Plameco-plafonds geschikt voor elke ruimte in huis: elke ruimte z’n eigen stijl. Een sterrenhemel in de badkamer, een plafond met ornamenten in de woonkamer, een aparte kleur in de keuken, het is allemaal mogelijk.

Een scala aan kleuren

Er is heel veel mogelijk met de PLAMECO-plafonds. Een scala aan kleuren bijvoorbeeld, in mat of hoogglans, met hoogteverschillen of een gedurfde kleurencombinatie. U zegt het maar! Met deze kleuren kan PLAMECO accenten aanbrengen, ruimtes optisch vergroten of juist verkleinen. Er zijn nauwelijks grenzen aan het systeem, zelfs driedimensionale plafonds zijn mogelijk. Wij kijken graag met u naar uw persoonlijke plafondwensen.

plameco plafonds

Verlichting en afwerkingsmaterialen

Deze details maken uw plafond nog persoonlijker. Die ene lamp, of juist die rij spotjes, een rozet of een sierbies. De afwerking in een contrasterende kleur of juist bijpassend. Andere zaken zijn standaard geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld het schilderij-ophangsysteem. Uw PLAMECO adviseur helpt u graag bji het maken van uw keuzes en kan u wijzen op de vele mogelijkheden. Dat maakt de keus misschien niet gemakkelijker, maar wel persoonlijker. Elk PLAMECO-plafond is dan ook uniek, omdat elk plafond maatwerk is, afgestemd op uw wensen en uw situatie.

Ook zakelijk is Plameco heel aantrekkelijk

De voordelen van een PLAMECO-plafond gelden evenzeer voor de zakelijke markt. De onderbreking van de bedrijfsactiviteiten bijvoorbeeld, wordt tot een minimum beperkt, omdat een PLAMECO-plafond doorgaans binnen één dag wordt aangebracht.

In welke branche u ook zit: detailhandel, zakelijke dienstverlening of horeca, met en PLAMECO-plafond krijgt uw ruimte de allure die het verdient. Laat u uitgebreid informeren over alle voordelen.

Foto’s