Dakkapellen

Meer ruimte op uw bovenverdieping

Zoals u wellicht wel weet hebben veel huizen schuine kanten op de bovenverdieping. Deze schuine kanten zijn vaak niet erg handig en nemen veel ruimte weg die u wellicht goed zou kunnen gebruiken als u zou kiezen voor dakkapellen. Voor een goede oplossing van dit probleem kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij van Breedijk Bouw plaatsen al uw dakkapellen geheel vakkundig en hebben bovendien de juiste ervaring hiervoor opgedaan. U kunt bij ons altijd rekenen op meerdere mogelijkheden en een uiterst deskundig advies. Daarnaast is het eventueel mogelijk om door ons uw constructieve tekeningen te laten maken en kunnen wij uiteraard geheel op maat een offerte voor u uitbrengen. Als u dakkapellen wilt laten plaatsen, dan wilt u natuurlijk niet teveel moeten betalen. Wij garanderen u een hoge kwaliteit van werkzaamheden tegen de meest scherpe prijzen. Bovendien kunt u aan onze offerte zien wat de kosten zullen zijn en weet u precies waar u aan toe bent.
.

Service voor iedereen

Niet alleen het leveren van onze diensten is erg belangrijk, maar ook de service die wij u te bieden hebben. Binnen ons bedrijf werken medewerkers die beschikken over de juiste diploma’s om bij een bouwbedrijf goed uit de verf te kunnen komen. Bovendien zijn wij een Bouwgarant aannemersbedrijf dat beschikt over de nodige ervaring om uw dakkapellen om de juiste wijze te kunnen plaatsen. Bent u op zoek naar een speciale oplossing om door middel van dakkapellen meer ruimte te creëren op uw kamers, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u zullen wij de totaaloplossing zoeken en mochten er voor een project vergunningen nodig zijn, dan zullen wij deze uiteraard voor u regelen.

Dakkapellen

Voor de totaaloplossing kunt u altijd snel contact met ons opnemen. Wij pakken alle projecten aan groot of klein voor onderstaande projecten.

  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouw
  • Renovatie

Contact

Wilt u meer weten over de dakkapellen die wij eventueel bij kunnen plaatsen? Neem eens contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij u als bouwbedrijf te bieden hebben. U kunt bij ons altijd rekenen op een ruime keuze en natuurlijk ook geheel vrijblijvend een offerte opvragen. U kunt ons bereiken door te bellen of mailen. Daarnaast kunt u voor dakkapellen ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Laat ons vandaag nog weten wat uw wensen zijn en wij kunnen altijd snel wat voor u betekenen.