Rockwool partner

rockwoolpartner

Energiebesparing door goede isolering

Waar dat mogelijk is zal Bouwbedrijf Breedijk het niet nalaten om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering door energiebesparing in de bestaande bouw beter te benutten.

Uit onderzoek blijkt dat isoleren een zeer goede bijdrage levert aan de reductie van CO2-emissie. Alleen al door verbeterde isolatie kan het gasverbruik, en de bijbehorende CO2-emissie, met 35% omlaag.

Rockwool (steenwol-)isolatie beschermt gebouwen tegen warmteverlies. Naast thermisch comfort biedt Rockwool nog vier unieke voordelen: brandveiligheid, akoestisch comfort, duurzaamheid en een lange levensduur.

Momenteel promoot Rockwool haar producten op de particuliere markt. U, de klant, kunt via Rockwool bij ons terecht voor het aanbrengen van Rockwool producten. Wij zijn nu gecertificeerd Rockwool Partner en applicatiebedrijf.

Woont u in de regio, dan kan isoleren extra aantrekkelijk zijn. Wij kunnen namelijk een gunstige subsidieregeling voor het isoleren van uw woning aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij staan voor u klaar!

Zo ziet u, voor uw isolatie bent u bij ons dus ook aan het juiste adres.

rockwoolpartner2