Bouwbedrijf in Reeuwijk? Benader Breedijk Bouw

Breedijkbouw, het aannemersbedrijf in Reeuwijk

Wanneer u op zoek bent naar een fullservice bouwbedrijf in Reeuwijk of omgeving, bent u bij Breedijk Bouw aan het juiste adres. Breedijk Bouw is een aannemersbedrijf dat al jaren klaarstaat voor bedrijven en particulieren die diverse bouwwerkzaamheden willen uit laten voeren. Daarnaast helpen wij u met de bouw voorbereiding en de afwerking. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verbouwing, aanbouw, renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw en het plaatsen van dakkapellen. Wij vinden het belangrijk om echte kwaliteit en ook een goede service te bieden. Meer weten over wat ons bouwbedrijf in Reeuwijk voor u kan doen? Lees dan verder. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Een verbouwing door ons aannemersbedrijf

Heeft u in Reeuwijk plannen voor een verbouwing? Breedijk Bouw gaat graag voor u aan de slag. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak hebben wij al vele verbouwingen van het begin tot het eind mogen verzorgen. Iedere verbouwing die wij uitvoeren is van hoogstaande kwaliteit en helemaal naar uw wensen. Wij zijn in staat op een snelle, efficiënte en vakkundige manier te werken. Daarbij bieden wij ook nog eens zeer scherpe prijzen. Een ander groot voordeel is dat wij als BouwGarant-aannemer de verBOUWgarantie kunnen aanbieden. U bent dan beschermd tegen de financiële risico’s van uw verbouwing en verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de verBOUWgarantie en onze werkwijze.

Dakkapel en aanbouw

Ook voor het plaatsen van een dakkapel of een aanbouw in Reeuwijk kunt u bij ons aankloppen. Een dakkapel is ideaal wanneer u meer ruimte en daglicht in uw slaapkamer of zolder wilt verkrijgen. Wij kunnen zowel een traditionele dakkapel met hardhouten kozijnen realiseren, als een onderhoudsarme dakkapel met kunststofkozijnen, plaatmateriaal en nieuwe EPDM dakbedekking plaatsen. Hierop ontvangt u ook nog eens 10 jaar garantie. Wilt u de woonruimte in uw woonkamer, keuken of schuur vergroten? Kies dan voor een op- of aanbouw. Laat ons bouwbedrijf bijvoorbeeld een aanbouw realiseren aan de voor-, achter- of zijgevel van uw woning. Ook wanneer u het gehele project uit handen wilt geven in Reeuwijk, kunnen wij u van dienst zijn. Van ontwerp, vergunning, constructieberekeningen tot aan de afwerking van uw op- of aanbouw, wij regelen het voor u.

Renovatie en onderhoud in Reeuwijk

Wilt u uw woning of pand in Reeuwijk graag laten opknappen? Schakel dan bouwbedrijf Breedijk Bouw in voor de renovatie. Wij hebben de nodige ervaring in huis en helpen graag met graag met het volledige renovatietraject. Uw woning of pand wordt herstelt en waar nodig gedeeltelijk vernieuwd, zodat het voldoet aan de huidige maatstaven en normen. Meer weten over onze werkwijze bij een renovatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat ons aannemersbedrijf voor u kan doen in Reeuwijk? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij het uitvoeren van een aanbouw, verbouwing, nieuwbouw en renovatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182-394755 of te mailen via info@breedijkbouw.nl. De specialisten van ons bouwbedrijf horen dan graag wat uw wensen zijn voor de aanbouw, verbouwing, renovatie of nieuwbouw in Reeuwijk.