Bouwbedrijf Nieuwerkerk

Bouwbedrijf Breedijk Bouw, uw bouwpartner in Nieuwerkerk

Wilt u een vakkundig bouwbedrijf inschakelen voor een aanbouw, verbouwing, nieuwbouw of renovatie in Nieuwkerk? Breedijk Bouw gaat graag aan de slag als uw bouwpartner. Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwwereld en de nodige kennis kunnen wij als fullservice bouwbedrijf helpen met uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een aanbouw, renovatie, nieuwbouw of verbouwing. Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwen Nederland. Daarom mogen wij het Bouwgarant en verBOUWgarant voeren. Maar dit betekent ook dat u bij ons verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u bij ons rekenen op een snelle en efficiënte werkwijze en scherpe prijzen. Bel of mail ons direct voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over het realiseren van een aanbouw, opbouw, renovatie, nieuwbouw of het plaatsen van een dakkapel leest u verder.

De uitvoering van een verbouwing, aanbouw of opbouw

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand in Nieuwerkerk uit te breiden? Schakel dan aannemersbedrijf Breedijk Bouw in voor het realiseren van een aanbouw, opbouw of verbouwing. Of dat het nu gaat om een herindelen van de ruimte, uitbreiding van een opslag of schuur of het vergroten van uw slaapkamer of woonkamer, wij gaan graag voor u aan de slag. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we alles in de juiste banen kunnen leiden. Natuurlijk nemen wij bij het uitvoeren van een verbouwing, opbouw of aanbouw uw wensen als uitgangspunt. Daarom gaan wij vooraf met u om de tafel zitten om al uw plannen en ideeën uit te werken. Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat. Als bouwbedrijf werken we nauw samen met u en onze bouwpartners. Op deze manier kunnen we een prachtig resultaat neerzetten dat helemaal voldoet aan uw wensen. Ideaal is dat wij als BouwGarant-aannemer u een verBOUWgarantie kunnen bieden. Met deze garantie bent u beschermd tegen de financiële risico’s van uw aanbouw of verbouwing. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vanuit Nieuwerkerk direct contact met ons op door te bellen of te mailen!

Kies voor een renovatie in Nieuwerkerk

Is uw prachtige oude bedrijfspand of woning in Nieuwerkerk toe aan een opknapbeurt? Benader dan aannemersbedrijf Breedijk Bouw voor een renovatie. Door het pand te laten renoveren, krijgt het zijn originele uitstraling weer terug of zorgt u juist voor een nieuwe aanblik. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de woning weer voldoet aan de eisen van deze tijd zoals brandveiligheid en duurzaamheid. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de kosten van een renovatie in Nieuwerkerk. Wij voorzien u graag van advies en kunnen eventueel een constructieve tekening maken.

Nieuwbouw en utiliteitsbouw

Wilt u liever een volledig nieuwe woning of nieuw bedrijfspand laten realiseren in Nieuwerkerk? Ook dan kunt u rekenen op de hulp van ons bouwbedrijf. Wij hebben ervaring met het bouwen van vele soorten woningen, zoals een vrijstaande villa tot een twee-onder-een-kapwoning. Kijk voor inspiratie of meer informatie over de verschillende mogelijkheden gerust eens bij onze recente projecten. Wanneer u ons inschakelt voor nieuwbouw in Nieuwerkerk, kunnen wij het volledige traject voor u verzorgen. We beginnen met de ontwerpfase. Door samen te werken met een goede architect kunnen we een mooi ontwerp maken dat voldoet aan alle eisen. Vervolgens kunnen wij ook aan de slag gaan met de voorbereiding, de bouw en de afronding en alle zaken die daaromheen geregeld moeten worden. Ook bij utiliteitsbouw kunnen wij uw project van A tot Z verzorgen. Met de juiste aanpak kunnen wij snel, efficiënt en vakkundig een prachtige winkel, showroom of fabriek neerzetten.

Laat een dakkapel plaatsen in Nieuwerkerk

Schakel ons bouwbedrijf in voor het plaatsen van een dakkapel in Nieuwerkerk. Met een nieuwe dakkapel zorgt u voor meer ruimte en daglicht in uw slaapkamer of op uw zolder. Bespreek samen met een onze vakmannen de verschillende mogelijkheden voor uw woning. Gaat u voor een traditionele dakkapel met onder andere hardhouten kozijnen? Of kiest u toch voor een onderhoudsarme dakkapel met plaatmateriaal, kunststofkozijnen en nieuwe EPDM dakbedekking? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan en een prachtig resultaat kunnen verwezenlijken

Bel of mail voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van ons bouwbedrijf? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden voor een aanbouw, verbouwing, renovatie of nieuwbouw in Nieuwerkerk met ons te bespreken? Bel ons dan via 0182-394755 of mail naar info@breedijkbouw.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij informeren u dan graag over de werkwijze van ons aannemersbedrijf bij het realiseren van een renovatie, aanbouw, verbouwing of nieuwbouw in Nieuwerkerk.