Verbouwing in Boskoop? Bel aannemersbedrijf Breedijk Bouw

Maak kennis met bouwbedrijf Breedijk Bouw in Boskoop

Heeft u de hulp van een vakkundig bouwbedrijf nodig in Boskoop? Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw, nieuwbouw, verbouwing of renovatie uit laten voeren? Dan zit u helemaal goed bij Breedijk Bouw. Al jaren zijn wij hét adres voor particulieren en bedrijven in regio Boskoop die op zoek zijn naar een fullservice aannemersbedrijf. Wij regelen namelijk niet alleen de plaatsing van de aanbouw of de uitvoering van renovatie, maar verzorgen het hele bouwtraject van A tot Z. Dat betekent dat wij ook helpen met het ontwerpen en de afwerking. Als bouwbedrijf hebben wij de kwaliteit van al onze werkzaamheden hoog in het vaandel staan. We zijn ook aangesloten bij Bouwen Nederland en mogen daarom het Bouwgarant en verBOUWgarant voeren. Meer weten over onze werkwijze en scherpe prijzen? Bel of mail ons dan voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Lees verder als u meer wilt weten over de werkwijze van ons bouwbedrijf bij uw project in Boskoop.

Renovatie van uw woning in Boskoop

Aannemersbedrijf Breedijk Bouw staat graag voor u klaar wanneer u in Boskoop een renovatie wilt laten uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van renovaties, weten wij precies hoe wij uw woning of pand succesvol kunnen herstellen. De verouderde delen worden gerepareerd en eventueel vernieuwd, zodat de woning weer voldoet aan de huidige maatstaven en normen. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies of wilt u een constructieve tekening laten maken? Dan kunnen wij u daar ook mee helpen. Bel voor meer duidelijkheid over de kosten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuwbouw en utiliteitsbouw

Ook nieuwbouw of utiliteitsbouw kunt u laten realiseren door ons aannemersbedrijf. Wij zijn in staat om het complete traject te verzorgen. Dat betekent dat we niet alleen voor de bouw van de woning of het pand zorgen, maar ook helpen tijdens de ontwerpfase en de afronding. Wij werken samen met diverse architecten die graag met u een prachtig ontwerp maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Van een vrijstaande villa tot een twee-onder-een-kapwoning, wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met verschillende soorten nieuwbouwwoningen. Ook voor utiliteitsbouw kunt u bij ons aankloppen. Geef het project voor de bouw van een nieuw bedrijfspand zoals een winkel, showroom, fabriek of een gebouw in de agrarische sector helemaal uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en dat uw project in Boskoop succesvol wordt afgerond.

Verbouwing

Een verbouwing, aanbouw en opbouw

Wanneer u in Boskoop uw woonruimte wilt vergroten, kan ons bouwbedrijf u daarbij helpen. Laat ons een aanbouw of opbouw maken of kies voor een verbouwing van uw woning. Door de jaren heen hebben we al vele projecten met veel succes mogen afronden. Om de verbouwing, aanbouw of opbouw helemaal naar uw wens te kunnen uitvoeren, gaan wij met u om tafel om alles te bespreken. Wij geven u graag duidelijkheid over onze werkwijze en de bijbehorende prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wat kunt u van ons verwachten wanneer u ons in Boskoop inschakelt voor een verbouwing, opbouw of aanbouw? Als BouwGarant-aannemer bieden wij u de verBOUWgarantie. Hiermee bent u beschermd tegen de financiële risico’s van uw aanbouw of verbouwing. Tevens kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit en een efficiënte en snelle werkwijze. Maak snel een afspraak met ons en geniet ook binnenkort van een woning of bedrijfspand met meer ruimte.

Een dakkapel laten plaatsen

Voor het uitbreiden van de ruimte in uw slaapkamer of een grotere zolder met meer licht kunt u een dakkapel laten plaatsen. Ons bouwbedrijf helpt u daar graag bij. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele dakkapel met hardhouten kozijnen, maar ook een onderhoudsarme dakkapel met kunststofkozijnen, plaatmateriaal en nieuwe EPDM dakbedekking behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Bel of mail voor meer informatie

Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf, werkwijze en bijbehorende prijzen? Of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden voor een aanbouw, verbouwing, nieuwbouw of renovatie in Boskoop te bespreken? Benader ons dan via telefoonnummer0182-394755 of mail naar info@breedijkbouw.nl. Ons bouwbedrijf ontvangt dan graag meer informatie over de wensen voor de renovatie, aanbouw, verbouwing of nieuwbouw in Boskoop.