Verbouwing

Verbouwen voor meer ruimte

Breedijk Bouw is het bouwbedrijf dat u kunt contacteren als u van plan bent om een verbouwing uit te laten voeren. Voor iedere verbouwing staan wij uiteraard graag klaar voor particulieren, maar ook als ondernemer kunt u voor een verbouw project bij uw bedrijf uiteraard uitstekend bij ons terecht. U kunt bij ons altijd rekenen op een breed aanbod van diensten en een nette afwerking. Wij staan namelijk bekend als een Bouwgarant Bouwbedrijf en beschikken bovendien over de nodige ervaring. Hoe groot uw project is maakt voor ons niet uit. Wij zijn er namelijk voor de kleine en grote projecten, voor iedere klant. Om te beginnen kunt u bij ons uiteraard altijd rekenen op een deskundig advies. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte op maat te ontvangen. Op die manier bent u vooraf op de hoogte van de eventuele kosten die een verbouwing van uw woning of bedrijf met zich mee zullen brengen.

Service voor iedere klant

Wij kunnen u als dienstverlenend bouwbedrijf natuurlijk uitstekend van dienst zijn met de beste service. Uiteraard beschikken wij over alle kennis en diploma’s om een verbouwing vakkundig aan te kunnen pakken. Mocht u op zoek zijn naar constructieve tekeningen, dan kunnen wij u uiteraard ook goed helpen. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om voordat wij aan de werkzaamheden starten eventuele vergunningen aan te vragen. Het totaalpakket van diensten dat wij kunnen leveren is beschikbaar voor de hieronder aangegeven gebieden. Wij zullen alles van A tot Z regelen en ervoor zorgen dat u exact weet waar u aan toe bent.

Verbouwing

Met één aanspreekpunt zullen wij de zorgen geheel uit uw handen nemen en het complete project voor onze rekening nemen. Heeft u speciale wensen voor een verbouwing? Neem gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwing
  • Dakkapellen
  • Aanbouw
  • Renovatie

Contact opnemen voor meer informatie of prijzen

Mocht u benieuwd zijn naar de scherpe tarieven waarvoor wij uw verbouwing uit kunnen voeren, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen, maar ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook nog een optie om het contactformulier op onze website in te vullen om snel en deskundig te woord te worden gestaan. Laat uw verbouwing niet teveel kosten met zich meebrengen en kies vandaag nog voor een betrouwbare bouwgarant aannemer.